Algunes idees errònies i fets sobre el virus de la Corona

Algunes idees errònies i fets sobre el virus de la Corona

El virus de la corona afecta la majoria de gent gran, però els nens amb el virus també són insegurs. Si algú de la llar la pateix, tant el nen com la gent gran es poden emmalaltir. Tot i això, algunes idees errònies també són freqüents entre les persones a causa dels rumors sobre el virus de Corona, quins són aquests conceptes equivocats i fets, ens ho expliquem.

1. Estiu
Avui hi ha moltes notícies que el virus de la corona s’acabarà a l’estiu, però és una incomprensió de la gent perquè l’epidèmia no comporta cap clima, el virus s’ha estès per tot el món i és un cas molt potent. Ha estat adoptat.

2. Per picades de mosquit
La segona concepció errònia és que el virus mortal augmentarà més que les picades de mosquits, però no perquè el virus es propagui per respiració i exhalació, no per sang.

3. Pot deixar de respirar
La majoria de la gent diu que si tens la respiració durant deu segons sense causar molèsties, estàs perfectament segur del virus de la corona, però això no és cert, ja que molts joves infectats amb el virus de Corona hi estan exposats durant més de deu segons. Pot deixar de respirar mentre que els que no tenen corona és molt difícil que aquests pocs segons deixin de respirar.

4. Donació de sang
Les persones que pensen que la donació de la seva sang a un banc de sang obtindrà un examen de virus de la corona també és un malentès ja que ningú no fa proves de virus de corona del banc de sang i el vostre intent no funcionarà.

5. Virus de la gola
Un altre rumor és que el virus de la corona passa temps a la nostra gola, però amb l’excés d’aigua, el virus es posarà al nostre estómac, però això no és possible perquè beure massa aigua farà que l’estómac pesi, però no té beneficis.

6. Sanitzador
A la nostra ment s’ha creat un altre concepte errònia que el desinfectador de mà és més útil que el sabó casolà, mentre que l’aigua i el sabó normal eliminen els gèrmens de les nostres mans.

7. Mànecs de les portes
La millor estratègia per prevenir el virus de la corona és mantenir nets els tiradors de les portes o les nanses amb antibiòtics. No, perquè rentar-se les mans i mantenir-se a sis metres de distància és el procés més útil.

8. Distància
És possible que els virus a distància no us ataquin, però n’hi ha prou amb dir que no podem veure la infecció, de manera que el virus us pot perjudicar en qualsevol moment.

About Admin

Hi, I am Ahmed Nazir, CEO, and Admin of this website. I am professional in study tips and guidelines. I have made this blog for students for guidelines and future decisions. Follow my blog and get study tips according to your interests and major subjects. I will be happy to guide you. Thanks.

View all posts by Admin →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *