Corona Virus: el cantant pop Justin Bieber es trasllada a Quarantina amb la seva dona

Corona Virus: el cantant pop Justin Bieber es trasllada a Quarantina amb la seva dona

L’estrella i l’actor pop canadenc Justin Bieber i la seva dona Haley Baldwin s’han quarantinat en previsió del virus Corona Segons els detalls, el cantant i actor de música pop de renom mundial, l’actor Justin Bieber i la seva dona. S’han limitat a una sala amb consciència pública i protecció contra el virus Karuna i han compartit un vídeo al compte d’Instagram de la xarxa social en el qual es besaven.

Al capítol d’aquesta foto, va declarar la seva dona companya de quarantena. També han publicat un vídeo que es pot veure al vídeo que les dues cònjuges ballen per mantenir-se ocupades.Anteriorment, l’estrella pop Justin Bieber també va portar a les xarxes socials per defensar el virus Corona. S’ha suggerit que el nombre de pacients amb virus Corona ha arribat als 727 al Canadà, 9 persones han mort i 9 pacients s’han recuperat fins al moment.El primer ministre canadenc, Justin Trudeau, 18 de març. Arran dels temors, es van publicar ordres de tancar totes les fronteres i rutes aèries del país. No obstant això,

se l’ha mantingut aïllat, però segueix mirant els assumptes domèstics a casa. Justin Trudeau ha tuitejat a Twitter al lloc de la xarxa social que veia els assumptes domèstics a casa, provocant-los un compromís. ۔