Coronavirus: mesquites prohibides a Londres, prohibicions de reunions de pregàries

Coronavirus: mesquites prohibides a Londres, prohibicions de reunions de pregàries

El Regne Unit també es veu afectat pel coronavirus que embolcalla el món: Londres és la capital infectada pel virus Corona, i gairebé la meitat de les morts del Regne Unit són a Londres.
El coronavirus va matar 33 persones més al Regne Unit, seguit del nombre total de víctimes, 133 i 2.692 persones.
Totes les mesquites de Londres que han estat més afectades pel coronavirus han estat tancades, mentre que s’han tancat les reunions de pregàries, cinc oracions i madrasses.
En aquest sentit, el comitè de la mesquita va dir que les oracions funeràries també es farien a la sala funerària en lloc de les mesquites, mentre que més de 3 persones no van poder assistir a la cerimònia matrimonial.
El comitè ha apel·lat públicament a les disposicions realitzades amb el virus Corona.

D’altra banda, totes les escoles del Regne Unit han estat tancades divendres, de manera indefinida, a la vista del coronavirus.
Vint milers de efectius han estat en espera per evitar la propagació del coronavirus, mentre que Transport for London ha anunciat avui el tancament de 40 estacions subterrànies i la reducció del nombre d’autobusos.
El primer ministre britànic, Boris Johnson, diu que la Gran Bretanya pot trigar fins a tres mesos a resoldre el problema completament.
Boris Johnson va instar el públic a seguir estrictament les mesures i pautes preventives.