Riscos de corona i mesures de protecció

El 2018, sorprenentment, Bill Gates va dir que venia una malaltia que mataria 3 milions de persones en sis mesos: avui el món té por del virus, hi ha mesures per combatre-la. Si s’estan prenent, hi ha mesures de protecció previstes. I aquest virus està preocupant en tots els àmbits de la vida, inclosos empresaris, comerciants, accionistes de companyies aèries, executius de borses, importadors i exportadors de tot el món, ja que les empreses pateixen greus danys d’aquest virus. I el virus ha sacsejat l’economia mundial. El brot de la ciutat xinesa de Wuhan fa dos mesos ha confirmat el virus de la Corona en ciutadans de 18 països, entre ells la Xina, Austràlia, Cambodja, Canadà, França, Alemanya, Japó, Malàisia, Nepal, Singapur, Corea del Sud, Sri Lanka, Tailàndia, Taiwan, Estats Units,

Vietnam i ha assassinat prop de 4.700 persones, afectant més d’un milió i 30.000 persones, malgrat les causes subjacents del brot. No s’ha determinat ni s’ha elaborat cap vacuna. L’origen del virus no deixa de ser un mite, es diu que aquest tipus de corona es propaga pels ratpenats, però sigui quina sigui la veritat, la por al virus de la corona es propaga fàcilment d’animals a humans i després d’humans a humans. Hi ha hagut una emergència arreu del país, tots els països han suspès el transport i el comerç amb els països afectats. L’Aràbia Saudita ha prohibit l’entrada de visitants d’Umrah, els vols dels països afectats estan suspesos. Malauradament, el Pakistan i els dos països veïns, la Xina i l’Iran són els més afectats pel brot, cosa que suposa una amenaça greu d’esclatar el virus de la Corona a Pakistan, ja que actualment hi ha al voltant de 50.000 paquets xinesos i diversos projectes a Pakistan. I un gran nombre de persones dels dos països participen en activitats diferents. Milers d’estudiants pakistanesos estudien a la Xina, així com la nostra llarga frontera amb l’Iran, on milers de persones viatgen diàriament a Balochistan i Karachi i milers de visitants són enviats a llocs religiosos de l’Iran. A causa d’això, hi ha riscos d’esclat al Pakistan, que ha restringit les relacions amb els països afectats i, com a mesura de seguretat, les institucions educatives de tot el país han tancat sales de casaments mentre prohibeixen les reunions públiques. Instar els ciutadans a prendre mesures de protecció. Els experts diuen que els símptomes del virus de Corona són similars a la grip comuna: febre, tos, refredats, mal de cap, dificultat per respirar poden ser els primers símptomes del virus, però no és necessari que el pacient tingui tots aquests símptomes. Sí. Tot i això, el risc de transmissió del virus augmenta en viatgers de països veïns o en combinació amb pacients sospitosos, si la gravetat de la malaltia augmenta, el pacient pot tenir un patró. I si la pneumònia empitjora, es pot produir la mort del pacient, segons els experts, pot trigar fins a 14 dies des de la infecció fins als símptomes, de manera que els pacients es mantenen aïllats per confirmar el virus. Quan les persones s’estrenen la mà o la gola amb un pacient amb virus coronari.

Riscos de corona i mesures de protecció

El virus entra al cos humà a través de les mans i les respiracions.Els experts asseguren que el virus es transmet d’un humà a un altre de manera molt ràpida. Per tant, el personal mèdic que tracta els pacients amb virus ha de prendre mesures molt estrictes. Per evitar el virus de la corona, tothom ha de rentar-se les mans repetidament, mantenir les mans a la boca quan esternudar, utilitzar mocadors o teixit, mantenir-se lluny dels animals, evitar viatges innecessaris. El virus de la corona pot estar present a la superfície de qualsevol cosa. Així que no toqueu coses innecessàries. La malaltia també es caracteritza pel càstig Antigament, la pesta, el còlera, el mal de coll, la verola i la icterícia eren altres malalties que podrien causar la vida. Però en aquesta època han sorgit les pandèmies de l’Ebola, SARS, MERS, Dengue i Corona. Per prevenir-los, tots hauríem de buscar el penediment col·lectiu, promoure el menjar halal i viure d’acord amb les ordres divines i els beneits sants del Profeta Mahoma (PBUH), juntament amb les mesures de seguretat. S’hauria d’organitzar.

For More Update Visit Our Site:  kixtv.net

About Admin

Hi, I am Ahmed Nazir, CEO, and Admin of this website. I am professional in study tips and guidelines. I have made this blog for students for guidelines and future decisions. Follow my blog and get study tips according to your interests and major subjects. I will be happy to guide you. Thanks.

View all posts by Admin →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *