Segons els experts, el virus de la Corona pot afectar més persones dels grups sanguinis? Aprèn

Segons els experts, el virus de la Corona pot afectar més persones dels grups sanguinis? Aprèn

El perillós virus de la corona, iniciat a Itàlia i la Xina, ha arribat ara al Pakistan. Experts de tot el món estan intentant derrotar el virus.

Segons un informe de mitjans internacionals, els experts fan diferents investigacions per prevenir el virus Corona i desenvolupar el virus, volen esbrinar per què el virus afecta més a les persones? Els experts asseguren que si són capaços d’identificar les causes subjacents, els seria molt més fàcil fer la vacuna.

Els experts xinesos van recollir mostres de sang de persones infectades amb el virus i van buscar la causa de l’atac del virus.

Durant la investigació, els experts xinesos van concloure que el virus de la corona podria infectar més persones en dos grups sanguinis, inclosos els del grup A-positiu i el negatiu A.

Segons els experts xinesos, la majoria dels casos denunciats a tot el món són d’aquests dos grups sanguinis.

Segons l’informe, els experts van obtenir mostres de sang i detalls complets de més de 2.000 persones durant l’estudi, la majoria d’aquests pacients eren positius del grup sanguini A o A. negatius.

L’informe d’investigació afirma que les persones en grups sanguinis positius i negatius van ser les menys afectades pel virus.

Per ser clar, la investigació anterior s’ha publicat en un lloc web internacional (medRxiv). Els experts publiquen en aquest lloc web abans de finalitzar la investigació, i altres experts envien les seves opinions.

About Admin

Hi, I am Ahmed Nazir, CEO, and Admin of this website. I am professional in study tips and guidelines. I have made this blog for students for guidelines and future decisions. Follow my blog and get study tips according to your interests and major subjects. I will be happy to guide you. Thanks.

View all posts by Admin →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *