Virus Corona: la guerra de la vida i la mort

Virus Corona: la guerra de la vida i la mort

El virus Corona ha infectat més d’un centenar de països de tot el món i altres països, inclosos el Pakistan i els Estats Units, han imposat una emergència al país. La por a això s’ha estès o s’ha estès. En aquesta situació, el caos que parteix de la Xina s’està movent com el de Maoj, el principal repte que tenen els països més pobres i especialment el Pakistan, on l’assistència sanitària té una qualitat tan extraordinària. No: A la reunió del Comitè de Seguretat Nacional, es va decidir que el 5 d’abril es tancarien tots els actes col·lectius i les institucions educatives. Sis persones estaven protestant que això no s’hauria de fer, sinó que les pors i els perills als quals s’enfronta el món no només són convincents, sinó que necessiten protecció, sinó que les persones haurien de lluitar contra una guerra contra el virus de Krona. El Govern ha anunciat la creació d’un Centre Nacional d’Informació en el qual es controlarà totes les províncies i territoris mitjançant dades completes.

I hi ha un grup especial especial. Sota el lideratge de la senyoreta Tania, que complirà aquesta missió mitjançant dades digitals. Heu demostrat rapidesa en aquest aspecte, però el repte més important és que cal treballar a Balochistan i les zones del nord. A Balochistan, la població es troba en zones remotes on no hi ha instal·lacions bàsiques i aquest és el cas de les zones fredes i muntanyoses. Hi ha moltes “visites” al pacient i a l’hospital. Així mateix, les persones que viuen a prop de la frontera de la Xina, l’Iran i l’Afganistan estaran més propenses a aquest difícil moment. Aquí és on solen arribar els visitants. Una situació trista és que la gent intenta colar-se i sortir. Tot i que poden ajudar a salvar-se a si mateixos i a d’altres vides cooperant, hi ha una manca d’honestedat conscient: cada any la gent troba un alleujament fent mal als altres, fent Hajj, Umrah o pelegrinatge. En la negligència i l’egoisme que patim a nivell nacional, cap pestilència és menor que la resurrecció per a nosaltres, encara estem incrustats en la nostra sang fins que la caiguda de la mentida, l’engany, l’engany i la deshonestitat. Quin serà el repte? No veuen la rebel·lió, l’opressió i els servidors injustos, però el seu Creador està vigilant: el que ha embolicat el món en retribució. Alguna cosa ha de ser pelada en un ésser humà. Una altra amenaça important són les notícies falses, tot i que el món sencer la pateix, però a països com el Pakistan hi ha una multitud als mitjans de comunicació i als mitjans socials, que està fluint, que és el més difícil que ha de fer el govern. Les quatre províncies haurien de designar personal focal que doni informació acreditativa i avancés de la manera correcta, considerant la seva responsabilitat nacional, el principal repte per a Corona és les zones fredes on es pugui créixer i difondre ràpidament. Per tant, els riscos augmenten encara més a Europa,

Inclosa Itàlia, i esperem que, amb l’augment de calor, el virus es redueixi. Hi ha vingudes víctimes de més d’un lakh, mentre que més de 5.000 persones han perdut la vida, poques a Pakistan l’accepten conscientment, algunes prenen mesures de precaució i algunes són víctimes de teories de conspiració. I alguns no ho consideren rellevantment rellevant, els fets no són més que els perills del realisme, és millor afrontar aquesta crisi No volem morir en brots públics com els que predominen. Sigui assassinat a les notícies, però un càstig segurament es treu l’home de la humanitat i la humanitat per no donar la mà, reunions, funerals i Evitar esdeveniments comportarà un aïllament social. La gent gran diu que Corona destrueix la seva flota, fins i tot heu prohibit tossir i escopir: es va imposar una emergència al Pakistan, però la crisi va ser costosa. Ha nascut i està a punt de morir.No hi ha possibilitat de tenir por de la mort, perquè la mort està escrita de manera que es deshonra fins que el càstig ens arribi al cap. No tenim por de morir. Què és? L’economia mundial està plagada pel virus de la Corona, i també al Pakistan, la borsa està afectada per les tempestes, l’agricultura té un atac de cor devastador i els humans han estat envoltats per Karuna. On aniran ara! Morirem! Si esteu preparats per morir, heu de morir Si teniu por, la guerra és vida i mort, no us trobareu, si no, viureu si continueu trobant-vos.

About Admin

Hi, I am Ahmed Nazir, CEO, and Admin of this website. I am professional in study tips and guidelines. I have made this blog for students for guidelines and future decisions. Follow my blog and get study tips according to your interests and major subjects. I will be happy to guide you. Thanks.

View all posts by Admin →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *